FJORD I en FJORD II

FJORD I, kleurpotlood op papier, 210×150 cm, 2022

FJORD II, kleurpotlood op papier, 210×150 cm, 2022

In oktober 2021 woonde en werkte ik als Artist in Residence in KunstHusetMessen in Ålvik, Noorwegen. De twee grote FJORD tekeningen die ik in  Noorwegen ben begonnen, zijn zelfbedachte landschappen die ik samenstel uit mijn herinneringen en indrukken die ik heb opgedaan tijdens mijn wandelingen in de Hardangerfjord. In mijn atelier heb ik ze uitgewerkt.

Simone Hooymans bezocht mijn studio in KHMessen en schreef een tekst over haar indrukken. Hieronder kun je haar blog lezen.

Voor de Stichting Gerbrandy Cultuurfonds, die ik zeer dankbaar ben voor hun financiële bijdrage, schreef ik een tekst over mijn verblijf in KHMessen.

 

 

 

 

 

 

 

Eerste tekening in Messen

FJORDWEED

kleurpotlood op papier, 40 x 30 cm, 2021

IMG_1508